7064454706

Primul pas pe care trebuie sa-l facem atunci cand dorim sa ne construim o casa este proiectul de arhitectura. Si fiind vorba de primul pas, trebuie sa-I acordam importanta cuvenita. La urma urmei proiectul, trebuie sa reflecte cat mai bine visul nostru de a avea o casa functie de necesitatile si dorintele fiecaruia dintre noi.

Pe net gasim numeroase proiecte de arhitectura case dar noi il dorim pe acela, unic, personalizat pentru noi. Doar de aceea construim o casa in loc sa o cumparam. Read the rest of this entry »

Case pe structura metalica

442-264-2167Desi constructii din ‚metal’ se fac de decenii pe toate continentele, aparitia unor tehnici computerizate si unor aliaje de calitate superioara a profilelor, a determinat, in prezent, cresterea cererii pentru acest tip de constructii. In prezent, avantajele construirii unei case pe structura metalica au convins si continua sa convinga tot mai multa lume.

Cateva dintre aceste avantajele sunt: 5702604407

8437597957

Casa inteligentă nu gandeste dar va gandi ! Acum este doar la stadiul unui organism unicelular primar dar evolutia ei se numara in minute ! Nu in milioane de ani! Read the rest of this entry »

Casa Violeta

Casa Violeta permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Violeta. (587) 448-3305

Casa Veronica

Casa Veronica permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Veronica. (561) 707-0777

912-233-7381

Casa Simona permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Simona. 877-321-8057

Casa Raluca

Casa Raluca permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Raluca. Read the rest of this entry »

623-882-3404

Casa Mihaela permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Mihaela. Read the rest of this entry »

Casa Mariana

Casa Mariana permite folosirea spatiiIor de la parter cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Mariana. Read the rest of this entry »

4142442308

Casa Maria permite folosirea spatiiIor de la parter cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Maria. Read the rest of this entry »

Casa Marcela

Casa Marcela permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Marcela. Read the rest of this entry »

(616) 606-8115

Casa Malina permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Malina. Read the rest of this entry »

Casa Laura

Casa Laura permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Laura. 902-376-1226

(403) 906-6900

Casa Izabela permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Izabela. 406-590-8004

Casa Irina

Casa Irina permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Irina. Read the rest of this entry »

2405623569

Casa Ioana permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Ioana. Read the rest of this entry »

Casa Florina

Casa Florina permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Florina. Read the rest of this entry »

Casa Elena

Casa Elena permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Elena. Read the rest of this entry »

Pro-samoan

Casa Doina permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Doina. (774) 593-0779

Casa Cristiana

Casa Cristiana permite folosirea spatiiIor de la parter si etaj cu o eficienta maxima. Placuta si confortabila, volumetrie simpla, suprafete mari, acestea sunt caracteristicile Casei Cristiana. Read the rest of this entry »

←Older