Offerter på begravningstjänster

Ta in offerter och jämför begravningsbyråer

Har du några frågor? Använd vår livechatt via den
runda ikonen till höger på sidan
eller ring 08-650 16 06

Så här fungerar Begravningsoffert:

Börja med att göra en offertförfrågan. Detta kan du göra genom att klicka på knappen nedan. Din förfrågan skickas sedan ut till begravningsbyråer i ditt län. Du slipper det tidskrävande  jobbet att själv hitta och kontakta olika begravningsbyråer. Dessutom är tjänsten är helt kostnadsfri

När din förfrågan är utskickad får du in upp till 4 offerter från begravningsbyråer i din närhet.

Välj sedan den begravningsbyrå du anser har de bästa vilkoren, eller på annat sätt motsvarar era önskemål

Gör offertförfrågan här

Priset för en begravning varierar mycket mellan olika byråer!

I Sverige finns det ca 800 begravningsbyråer, vissa tillhör kedjeföretag medan andra är självständiga. Priset för en begravning varierar ganska rejält mellan olika begravningsbyråer. Det kan skilja tusentals kronor för samma begravningstjänst. Därför är det klokt att ta in offerter och jämföra olika byråer innan du bestämmer dig. 

Begravningsoffert.nu är en helt oberoende offerttjänst för dig som letar efter begravningsbyrå. Vår ambition är att färre skall slippa betala överpriser för begravningstjänster genom att enkelt kunna jämföra olika begravningsbyråers priser och villkor.  Dessutom hjälper vi våra användare att spara den tid det tar att  ringa runt till olika byråer. Sedan tjänsten startade hjälper vi dagligen personer från hela landet att hitta en begravningbyrå som matchar både budget, önskemål och den avlidnes sista vilja.

– Vi hjälper dig hitta rätt begravningsbyrå till rätt pris!