Τι είναι η σεξουαλική θεραπεία; Είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας. Στη θεραπεία, τα άτομα μπορούν να συνεργαστούν με έναν ειδικό είτε kansex μόνοι τους είτε με τον σύντροφο ή τον συνεργό τους. Τα ζητήματα μπορεί να προέρχονται από τραυματισμό της νεολαίας, κακή χρήση, περιφρόνηση ή εγγύτητα έως σεξουαλικές ανησυχίες όπως συναισθήματα ή ικανότητες. Είναι ένας χρήσιμος τρόπος για τους ενήλικες που δίνουν ελάχιστη προσοχή στη σεξουαλική κατεύθυνση, την ηλικία ή τον προσανατολισμό για να καταλάβουν τις ανησυχίες τους. Συγκεκριμένα, η σεξουαλική θεραπεία είναι ένα σημαντικό κομμάτι της αλληλεπίδρασης ανάρρωσης για ορισμένα άτομα που έχουν παλέψει με την υπερβολική εξάρτηση από το σεξ.

Σε γενικές γραμμές, η σεξουαλική θεραπεία κατευθύνεται από εξουσιοδοτημένους ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων αναλυτών, γιατρών και ειδικών. Η επιβεβαιωμένη εξάρτηση του Csat από τους ειδικούς του σεξ είναι η πιο κατάλληλη για την αντιμετώπιση των θεμάτων σωματικά εξαρτημένων ατόμων. Διαφορετικοί ειδικοί έχουν ιδιαίτερη γνώση στον τομέα της σεξουαλικής θεραπείας/σχέσεων. Ένας αξιοσέβαστος ειδικός σεξ θα έχει προηγμένη εκπαίδευση και πιστοποιήσεις μέσω του American Relationship of Sexuality Teachers, Guides and Advisors (AASECT).

Τα άτομα που παλεύουν με την υπερβολική προσήλωση στο σεξ δεν θα είναι απαραίτητα εκεί που είναι προετοιμασμένα για σεξουαλική θεραπεία. Κατά κανόνα, η σεξουαλική θεραπεία προορίζεται να είναι μια παροδική θεραπευτική επιλογή. Όπως και να έχει, το σχέδιο θεραπείας για τη σεξουαλική θεραπεία εξαρτάται από το άτομο. Όταν ένας σεξουαλικός δολοφόνος προετοιμάζεται για σεξουαλική θεραπεία ως άτομο ή με τον συνεργό ή τον σύντροφό του, το άτομο μπορεί να συνεργαστεί με τον ειδικό για την αντιμετώπιση σαφών στόχων θεραπείας.

Υπάρχει μια σημαντική σύγχυση που πρέπει να ξεκαθαριστεί σχετικά με τη σεξουαλική θεραπεία. Ποτέ κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε συνάντησης θεραπείας από εξασφαλισμένους συμβούλους σεξουαλικής επαφής δεν πρέπει να υπάρχει σεξουαλική επαφή με τους ασθενείς είτε στο χώρο εργασίας είτε εκτός του χώρου. Στην περίπτωση που εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε θα πάτε σε μια “επαφή ειδικού μαζί τους, αυτή η συμπεριφορά θα πρέπει να προειδοποιεί. Η σεξουαλική θεραπεία, καθώς οι διαφορετικοί τύποι θεραπείας περιλαμβάνουν προφορική αλληλογραφία μεταξύ του ειδικού και του ασθενούς.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει λοιπόν η σεξουαλική θεραπεία; Για ποιον λόγο θα ήταν καλή ιδέα για οποιονδήποτε, για να μην αναφέρουμε ότι οι σεξουαλικοί να επισκεφθούν έναν ειδικό σεξ; Η απάντηση είναι πολύ βασική: η σεξουαλική θεραπεία είναι μια επιτυχημένη μέθοδος για να βοηθήσει τα άτομα να διευθετήσουν τα ενδιαφέροντά τους σχετικά με τη σεξουαλική λαχτάρα ή διέγερση, σεξουαλικά ενδιαφέροντα ή κατεύθυνση, συνήθη σεξουαλικό τρόπο συμπεριφοράς, στυτικό σπάσιμο, υπερβολικά γρήγορη απαλλαγή (πρόωρη έξοδος), ταλαιπωρία κατά την άφιξη κορύφωση, βασανιστικά θέματα σεξουαλικής επαφής και εγγύτητας που συνδέονται με μια ανικανότητα ή μια σταθερή κατάσταση για να δώσω μόνο μερικά παραδείγματα. Αυτές οι ανησυχίες μπορούν να αντιμετωπιστούν με την καθοδήγηση ενός εξουσιοδοτημένου ειδικού.

Μπορούμε να είμαστε αληθινοί για ένα λεπτό, η εξέταση θεμάτων σεξ και εγγύτητας μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά λεπτό θέμα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ειδικοί του σεξ είναι ειδικοί. Ο ειδικός σας θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να νιώθετε ανοιχτοί στην εξέταση των ενδιαφερόντων σας. Το γραφείο ενός ειδικού είναι ένα προστατευμένο περιβάλλον όπου μπορείτε να αισθάνεστε ανοιχτοί στο να επικοινωνείτε τις σκέψεις σας χωρίς κρίση ή κρίση. Είναι όπου εσείς και ο συνεργός ή ο σύντροφός σας μπορείτε να μάθετε και να γίνετε μαζί. Για τους λάτρεις του σεξ, το να καταλάβουν πώς να ξεπεράσουν τους σωματικά ενθουσιώδεις τρόπους συμπεριφοράς και να δημιουργήσουν σταθερούς σεξουαλικούς τρόπους συμπεριφοράς, συνδέσεις και εγγύτητα είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Είναι φυσιολογικό να διστάζετε να βγείτε έξω και να εγγραφείτε σε σεξουαλική θεραπεία. Θα μπορούσατε να νιώσετε ότι θέλετε πραγματικά να το σχεδιάσετε με κάποιο τρόπο ή τον άλλον τρόπο. Κατά γενικό κανόνα, θα πρέπει απλώς να αναζητήσετε έναν εξασφαλισμένο ειδικό στον οποίο εσείς και ο σύντροφός ή ο συνεργός σας (σε περίπτωση που πηγαίνετε ως ομάδα) νιώθετε εντάξει και εμπιστεύεστε. Ένα αξιοπρεπές σημείο για να ξεκινήσετε είναι να συνομιλήσετε με τον ειδικό που σας ενδιαφέρει. Το εν λόγω άτομο μπορεί να σας παραπέμψει είτε σε έναν ειδικό είτε σε μια μονάδα σεξουαλικής θεραπείας. Ορισμένα έργα κάλυψης υγειονομικής περίθαλψης ή προγράμματα εργαζομένων προσφέρουν προτεινόμενες αναρτήσεις για εξουσιοδοτημένους ειδικούς όπως συμβούλους σεξ. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι να εντοπίσετε εξασφαλισμένα άτομα από το AASECT στον χώρο σας. Επιτέλους, στην περίπτωση που έχετε εγγραφεί για μια υπερβολική εξάρτηση από το πρόγραμμα θεραπείας σεξ, θα μπορούσαν να σας προτείνουν διάφορες ιδανικές επιλογές.

Υπάρχουν πολλές σκέψεις που θα πρέπει να θυμάστε προτού συμβιβαστείτε με έναν ειδικό. Είναι κρίσιμο να διερευνηθούν τα προσόντα του συμβούλου, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της προετοιμασίας, της εξουσιοδότησης και της αδειοδότησης. Για τους σεξουαλικούς δολοφόνους, μπορεί επίσης να χρειαστεί να συνειδητοποιήσετε τον βαθμό εμπλοκής του ειδικού στη διαχείριση θεμάτων καλά καθορισμένων για την υπερβολική εξάρτηση από το σεξ. Διαφορετικές σκέψεις θα μπορούσαν να ενσωματώσουν την περιοχή και τις ώρες εργασίας, τη διάρκεια της συνάντησης, τη διάρκεια θεραπείας, την επανάληψη των συναντήσεων, το κόστος, τη συμπερίληψη προστασίας και τις επιλογές δόσεων.